نگرانی هایی در جهت مسائل اقدامات امنیتی در بازاریابی اینترنتی برای مصرف کنندگان تجارت آنلاین وجود دارد که موضوع بسیار مهمی است.
خریداران بسیاری به دلیل عدم اطمینان حفاظت از اطلاعات شخصی در سایت های مربوطه ،درباره خرید اینترنتی ، دچار تردید هستند .
این اواخر شرکت های مربوطه به شدت از تحویل هرگونه اطلاعاتی درباره مشتری خود اجتناب می کنند.
در هرحال خریداران آنلاین بسیاری از امکان قرارگیری اطلاعات شخصی خود به دیگر شرکت ها کاملا بی اطلاع می باشند که در اینصورت هرگونه راهی برای توقف انتقال این داده ها مسدود می شود.
در حال حاضر”پنهان سازی اطلاعات” یکی از روش هایی است که این اواخر بعضی شرکت ها برای رفع نگرانی های مشتریان خود و حفظ حریم شخصی ایشان استفاده می کنند و در زمینه “بازاریابی اینترنتی” کاربرد دارد.
در شیوه مذکور نوعی ترفند برای دستیابی به اطلاعات مشتریان وجود دارد به اینصورت که داده های کاربران به کدهایی مبدل می شوند که تنها با تایید شرکت مربوطه قابل بازبینی و گشودن می باشند.
یا به عبارتی رتبه حفاظت اطلاعات کاربران با قدرتمند شدن این سیستم افزایش می یابد.
این عرضه با مدل اولیه یعنی ” B۲C” آغاز به کار کرده و کم کم به مدل دوم یعنی ” مدل B۲B” که پیچیده تر بود،ارتقاء یافت.
مدل سومی که به نام ” peer-to-peer یا P۲P” رواج کمتری نسبت به مدل های قبل دارد که بصورت معاوضه یا اشتراک گذاری اجناس بین مشتریان انجام می گیرد.
نمونه ای از سایت راه اندازی شده با این طراحی” peer-to-peer یا P۲P”، سایتی با عنوان ” Kazaa” می باشد که عملکرد آن برپایه اشتراک گذاری گونه های متنوع فایل مانند: موسیقی، فیلم، متن و غیره توسط کاربران است.
در پست بعدی با شما در خصوص بازاریابی اینترنتی بعنوان فرصتهای نوین کسب و کار صحبت خواهیم کرد. هر روز ساعت ۲۱ منتظر پست های جدید ما باشید.